Sidor

torsdag 26 mars 2009

The Wild Bunch


Vad är det för folk som jobbar i den där gefla butiken tänker du nog ibland. Det får du svar på nu. Jag, den eminente Catcher, presenterar nu mina vänner i The Wild Bunch eller Galna ko-gänget som vi kallar oss på krogen.

Schlappus

En tillsynes välordnad ung man med hjärtat på det rätta stället. Uppträder lugnt och alltid med full kontroll. Hyser stor kärlek till det stora landet USA.

McKvack

En annan ung man med ett mer sydländskt temperament. Kan fräsa till ordentligt men är oftast snäll. You tube:are med ett nästan osunt intresse för samma sorts huvudbonad som Skurt var iklädd.

Larusso

Vår stadige klippa och sista utpost. Dräggens största skräck och när han tar hand om folk så förblir de omhändertagna. Säger sanningar och annat klokt då vi andra är upptagna med att fappa.

Dungeon Dude

Håller koll på McKvack under morgonpassen. Påpekar ofta för MacGyver att djävuls-trance inte är bra för själen.

Insane

Första halvan av vårt vaktmästar/städ-team. Snabb som en iller och grym på det mesta. Gör allt som han ska göra plus det som MacGyver borde göra.

MacGyver

Andra halvan av teamet. Lyssar på djävuls-trance, pillar på saker, förbannar hyllan med franska filmer, spelar bort sina pengar och dricker massor av cola. Alltid. Jämt. Hela tiden.

Krigarna

Denna samling hårda män kliver på då jag och Pitcher går av. Natt-skiftet har börjat och alla de hemska natt-runkisarna beväpnad med machetes börjar flockas i butiken. De väser, blänger med sina illmariga ögon, tullar på den medhavda spriten, skiter på golvet i kabinerna och slutligen stirrar de rakt in i övervakningskamerorna. Dessa tingestar går endast att bekämpa med kallt stål. Det är för vår skull de kämpar. För allas frihet och överlevnad. Det klarar bara män med pondus. Våra krigare.

/Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar