Sidor

tisdag 17 mars 2009

Mr Failman


Veckans nabb dök in i går. Det hela gällde en rejält knasig returnering av p-våfflor, som för övrigt såg ut att vara hyrda av Lakrits-pipe mannens lärling.

Det hela började för en vecka sedan när Failman, glad i hågen, droppar ner en fet retur hos oss. Det kinkiga i det hela var att filmerna inte tillhörde vår butik utan en annan. Inget någon riktigt reflekterar över. Är man så korkad skall man straffas, tänkte vi. I går bestämde jag mig dock för att ta kontakt med det andra skamnästet och reda ut det hela. Vi tänkte alltså att de skulle få tillbaka rullarna.

I andra änden hördes en till synes gladlynt, ung man som visste precis vad det handlade om, då han också satt med en bunt filmer som tillhörde oss. Vi skrattade gott åt Herr Failman för en stund, varpå vi ringde upp honom och förklarade läget. Han tycker det hela var besynnerligt, men lovade att ställa allt till rätta.

Väl framme i vår borg av kärlek, men näven full av pornografi och med ett flin som man helst skulle torka bort med sandpapper dyker han mycket riktigt upp senare på kvällen. Catcher betjänar honom och förklarar att han har 250 riksdaler i förseningsavgifter. Failman vänder på myntet och försöker få det se ut som om det är vi som gjort fel i och med att vi inte kontaktat honom tidigare… Suck!

Hur som helst, efter en mumlande MacGyver i bakgrunden om att vara schysst, kommer Failman undan med dryga 125 kr i böter. Catcher arg som attan!

Kan hålla med lille Catch där, vi ska ju inte behöva betala för andras dumhet, ska vi?

 

/Pitcher

 

 

2 kommentarer:

  1. Det finns bara ett ord för såna människor, ONDSKA!

    SvaraRadera
  2. Ja, tjockis ska svabba Nonstopgolv, kanske gå ner ett par kilo i vikt och inte lägga sig i butikpersonalens arbete.

    SvaraRadera