Sidor

måndag 3 augusti 2009

Damer vi minns: Tabatha Cash


Frankrike vad födelselandet för en av de hetaste damerna i början av 90-talet. Celiné Barbe, född den 27 december 1972, tog namnet Tabatha Cash och medverkade i mer än 100 rullar. Hon var hälften fransyska och hälften afrikanska.

Tabatha leve fattigt i sina yngre år och familjen bodde i slumområdet Saint Denis, i södra Paris. Ungdomsåren spenderades i flera olika gäng med en tripp till finkan som största merit. Nakenmodellering byttes ut mot horisontell dans med stora köttpåkar, då hon tog sig in i porrbranschen med hjälp av ett falskt id-kort. Anledningen till att det var falskt var inte att hon såg ut som ett mähä på sitt riktig utan det var för att hon var endast 17 år gammal.

Hennes läckra utseende i kombination med ett energiskt pippande framför kameran hjälpte henne att rekordsnabbt nå kultstatus som en av de hetaste Europeiska stjärnorna. Tabatha låg sig genom halva 90-talet och efter fyra år när hon stod på toppen av sin karriär med ett flertal utmärkelser i både USA och Europa, avslutade hon den med värdighet.

Efter sin pensionering har hon gjort flera skarpa uttalande om branschen och menat på att jobba med porr var det samma som att vara prostituerade med att kamerateam alltid hängandes över axeln. Tabatha har bl.a. jobbat som radiopratare på Sky Radio i Frankrike efter sin blåsjobbskarriär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar