Sidor

tisdag 16 november 2010

Fapp Trek: Nemesis

Trots att "Catcher den Välhängde av Mesopotamien" inte längre arbetar i grottan betyder inte det att runkisarna har försvunnit. Han har till exempel en lokal flöjtspelare som envisas med att hälsa på honom på Ica, till Catchers stora förtret.

Andra högerhands mästare ser man allt för ofta på stan och det gäller att inte få ögonkontakt då de genast kommer springande och vill ha en biljett.

Under helgen som var besökte Catcher tillsammans med fru och hennes famlij båt/mat/hälso-mässan i Älvsjö. Vår lönnfeta favorit mexikan spatserade runt och spanade in båtar och heta morsor med dallriga arslen. Plötsligt fick han syn på en av sin ärkefiende ifrån butiken. Catcher kunde knappt tro det , men mitt på mässgolvet spatserade den färgblinda och evigt hetsiga Black Jack. Catcher slängde sin in mellan pattarna på en storbystad blondin. Från sitt gömställe slängde han onda blickar på sin nemesis. Eller nä, det fanns ingen tjusig flicka med väl tilltagna lungor så Catcher hoppade in bland chokladen i Anthon Berg montern istället. Där blev han ett med godsakerna och Black Jack fick även denna gång gå hem utan att ha besegrat sin ärkefiende.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar