Sidor

lördag 29 augusti 2009

Var vänlig rör ej.


- Jag skulle inte röra den där, om jag var du.

Denna mening sades av Larusso idag, dock inte på ett hotfullt sätt utan mer som en upplysning om att man ibland ska hålla sina klåfingriga fingrar i styr.

Det hela började med en kund som igår var inne och ville byta en Lelo (typ fränt designade sexleksaker, mestadels vibratorer). Han hade slängt allt som följde med utom laddaren och själva dildon. Frugan var besviken över att den inte fungerade. Det hade dock inte stoppat paret och den svarta dildon var alltså trasig men använd. Mannen blev ombedd att tala med lagerpersonalen, som tyvärr hade gått för dagen.

Frugan måste ha varit pilsk som bara den, för här stod han nu igen, knappt 24 timmar senare. Larusso gick ner på lagret för att hämta en ny Lelo. Under tiden satt Schlappus och åt och jag själv hade en annan kund. Det var tomt på personal i kassan och detta ledde till att en ivrig biobesökare fick stå och vänta i säkert 2 minuter. Vilken tur att det låg en dildo på disken, då hade han ju någonting att leka med medan han väntade.

Det var så Larusso hittade kunden, i fullfärd med att klämma och känna på den begagnade dildon som låg på disken. Kom ihåg detta barn, om du hittar en sexleksak på disken i en porrbutik, fundera ett par sekunder på huruvida den är ny eller begagnad och rör den för Guds skulle inte!

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar