Sidor

söndag 22 mars 2009

Ingen fritös nära Pommes Fritzl

David Beckham har inget att göra med historien i sig

Sexbrott och andra hemskheter har lett oss hit. Än en gång har vi blivit skakade och rörda(sry Bond). Europa har fått sig en rejäl vinge i kistan, igen.

Som ni vet så har gubbadjävulen Josef Fritzl blivit arresterad och åtalad. Han fälldes på alla punkter bl.a. för slaveri, frihetsberövande, mord och våldtäkt.

Gällande er som lyckats undgå alla stora rubriker som massmedia spytt ut över de senaste tio månaderna kan jag upplysa er om följande. Josef Fritzl, certifierat psykbryt samt hedersmedlem i knäpp-arslena, spärrar år 1984 in sin egen dotter Elisabeth i en källare som får rummet i Saw att framstå som en lyxsvit. Han har dock våldtagit henne sedan elva års ålder. Vad som nu for genom fru Fritzls huvud de följande 24 åren är ett synnerligen konstigt mysterium.  Hon var alltså ovetandes om sin karls källarfetisch samt att hon svalde alla sagor som kom ur gubbfans mun. Storken kom med barn på trappan! - Från den ”förrymda” Elisabeth, smackade Josef. Jag antar att den manipulativa och patologiska mytomani som rövhuvudet så snällt bistod med bet uppenbart på både henne och myndigheterna. Hook, line and sinker som Simon Grüber sade i Die hard 3.

 I och med att Elisabeth och senare, flera barn(totalt tre), spenderade sina liv i den guds förgätna källare kanske ni kan förstå att det är en underbar plats för diverse sjukdomar. Bristen på solljus och frisk luft gör underliga saker med immunförsvaret, detta i sin tur ledde till att den äldsta dottern Kerstin, 19, hamnade i koma. Gubbkräket Fritzl kör dottern till sjukhus och går en vecka senare med på att Elisabeth ska få besöka henne. Ett fatalt misstag kan man tycka om man är en erfaren källarpatron med facit på hand.

Väl på hospitalet rullas hela den bisarra historien upp och sent i april grips Josef ”Aprectumet” Fritzl. Elisabeth är i dag 43(!) år. Gubben Fritzl har inte bara skakat hela Österrike, han har dessutom förstört livet för de andra Fritzlarna för all framtid. Han kommer naturligtvis att få livstids fängelse och dö precis som han lärt, i ett litet utrymme på någon sketen anstalt.

- May you rest in pieces of shit.


/Pitcher


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar