Sidor

onsdag 18 mars 2009

Sasha Grå får det mesta att stå


Ja efter ton av mejl och diverse fysiska hot har jag bestämt mig att avslöja lite om vår logotyps flicka.

Sasha Grey, en helt vanlig tjej med drömmar, visioner och fantasier om mig ;). Eller inte…

Sasha växte upp i Sacramento under ganska lugna förhållanden, dock separerade föräldrarna innan tonåren. Efter en kanske inte allt för lyckad skolgång tar hon jobb på en sylta för att spara ihop penningar för att bejaka en dröm. Flytta till Los Angeles.

Vid den ringa åldern av 18 och med en goth inspirerad stil i bagaget anländer mycket riktigt Sasha till LA. Hon bestämmer sig för att ansluta sig till porrbranschen och redan efter sex månader har hon betat av det mesta man kan göra framför en kamera. Det skrivs vilt och pratas om en ny Jenna Jameson. Nu, drygt tre år senare tillhör hon eliten och har vunnit en rad utmärkelser t.ex. AVN Female Performer of the Year award, den yngsta någonsin att vinna dessutom.

I The Tyra Banks Show hade man försökt föryngra Grey och framställa henne som ett offer för porrindustrin . Fröken Banks menade att det måste helt enkelt finnas någon ”orsak” för att som kvinna medverka i porr. Våld, tvång, övergrepp, sprit eller kanske till och med narkotika. Greys reprimand var simpel, det var hennes eget val att göra vuxenfilmer, ingen annans. Hon kallade det ett kalkylerat karriärsval.

Andra aktiviteter värda att nämna är att Sasha modellerar friskt, Youtubar mer än McKvack och har ett finger i både skådespeleri och musik.

 http://www.myspace.com/sashagrey

http://www.imdb.com/name/nm2340248/

Räcker det här för att ni ska hålla er lugna ett tag framöver? 


/Pitcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar