Sidor

torsdag 12 mars 2009

Män som hatar kvinnor som älskar män

Turen har fallit på ”mattlapare”, lesbianer med andra ord. Vad ni kanske inte visste var att ordet härstammar från en liten grekisk ö vid namn Lesbos. Där spenderade poeten Sapfo sina bästa dagar. Fröken S fokuserade sina krafter på att beskriva kvinnans leverne, riter och älskvärda väsen. Sapfo stack inte under stolen för någon att det bästa hon visste var just att ”nysa i vitkålen”. Kärlek mellan kvinnor har naturligtvis existerat innan Sapfo, men fick förmodligen ett uppsving under denna period.

Den fagra Sapfo må ha levat för ungefär två och ett halvt millenium sedan men tycks ha reinkarnerat i en man som vi kallar Lesbisk-mannen. En ”geezer” i 70 års åldern. Han tillhör de vi ogillar minst, tro mig de kan räknas på en hand.

LM tittar in kanske fem gånger i veckan. Han både hyr och köper friskt. Jag och Catcher uppskattar hans personliga samling till nästan lika mycket eller mer lesbiska titlar än vi har i butiken, det är ett par med andra ord… Ok, det är inte bara kärlek mellan kvinnor som gäller. Det slinker väll ner en eller två solo rullar samt några retsamma leggings dvder(pantyhose tease). Never the less! Inte en penis kommer här fram! Hans unika gåva att urskilja en köttdolk på ett tillsynes lesbiskt filmfodral är makalös.

Hade detta varit Star Wars så hade LM varit Obi-Wan. Han tycks vara helt igenom god. Man kan fantisera sig bort och se honom sitta framför en öppen brasa med en snugga i mungipan och smeka sin frodiga mustasch. En riktig mysfarbror. Men tyvärr så vet ni lika väl som vi att i vår mörka värld är det mer realistiskt att han sitter framför en 14-tummare med dregel i mungipan, smekandes något jag inte ens vill tänka på. Flås flås fiskmås!

Visst det finns inget vackrare än en kvinnokropp. Men fappa med måtta!


/Pitcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar