Sidor

söndag 15 mars 2009

The GGG took my bebe away!

Tro mig, detta var det mest rumsrena jag kunde finna.

GGG eller German Goo Girls som det står för tillhör eliten i europeisk porr. GGG tillhör en skara serier som ges ut under John Thompson productions. Thompson själv insåg att han var malplacerad när han som yngling studerade konst och psykologi i Berlin. Han sökte sig till porrbranschen och har jobbat som kameraman och därefter regissör ända fram till 1997, då han började bygga sitt eget porrimperium. 

Den röda tråden i samtliga filmer är extraordinär kinkyhet, ”Bukkake”(såsparty) och gangbangs. En del inkluderar så tuffa inslag så de lyckats att bli bannade i många länder. Som lite kuriosa kan jag upplysa er om att Annette Schwarz karriär startade i klorna på Thompson. För tillfället är hon en väldigt uppskattad ung dam som syns i flertalet stora mainstream produktioner.

Prefixet ”mannen” kommer än en gång användas här då jag introducerar vår egen GGG-man. En till synes okomplicerad karl i 50 års åldern, vanligt byggd och till ytan en ganska normal kuf. Ändå kastar han sig var dag, med barnslig förtjusning, över de filmer vi ännu inte har bokfört, med hopp om några germanska flöjt-smekar-våfflor. Mr GGG tittar nästan uteslutande på tyskt med favoriter naturligtvis från John Thompson.

Inte förrän du sett G i action förstår du hans ”storhet”. Vår preview skärm säger oss detta:

  •        Han älskar att se tjocka satser av man-juice flöda.
  •        Han besitter en till synes oklanderlig känsla för att använda slow-motion funktionen, just när ovanstående lämnar penis.
  •    Han om någon har nog sett de över 700 titlar John Thompson producerat + en oräknelig massa annat från Videorama, Muschi och Puaka.

GGG-mannen är uppskattningsvis inne i butiken minst 5 gånger i veckan och snittar mellan tre till fem timmar i stöten. Jag har svårt att tro att människan har ett vanligt liv vid sidan av all denna pornografi. Tror ändå att han kan ha en familj eller dylikt med tanke på att det aldrig inhandlas någon mjukvara från butiken eller är det kanske så som blogtiteln insinuerar?

 

Alarm bells are ringing!

 

/Pitcher

 

6 kommentarer:

  1. Han har en fru! Han blev ertappad en gång i tiden och har sen dess valt att hålla sitt beroende "low profile" dvs pröjsar endast cash och smeker sig endast i butiken nowadays.

    SvaraRadera
  2. Må så vara som "Anonym" säger, men... om en fru är med i bilden så skulle hon nog vara fundersam över varför det tar så lång tid var dag att gå och köpa "tidningen". En annan möjlighet är att han har ett fritt jobb som tillåter honom att komma och gå som han behagar.
    - Vilka alternativ är misstänkta?
    - Inga... Alla...

    SvaraRadera
  3. rofl vilken fail pwnd av frugan.

    SvaraRadera
  4. Nu var det faktiskt så att Ni, bäste fapp tillhandahållare, var dom skyldiga till att mitt superhjälte alter-ego blev avslöjat. Jag (eller GGG-mannen som jag kallar mig när jag sveper in mig i mantel och rensar Gothams gator)blev oskyldigt anklagad till att ha försenade filmer hemma och vem fick se den fatala påminnelsen i brevlådan om inte min kona? Sedan dess har jag undvikit all form av bevis till eftervärlden som pesten.

    (Based on a true story-insider info)

    SvaraRadera