Sidor

lördag 14 mars 2009

På morgonen.


Ja, då var man tillbaka i butiken.


Schlappus är ute och ser om sitt område, det är inrett i samma stil som resten av butiken där kunderna inte sitter fastbundna. Jag är inget fan av totalt kaos och gudomligt skit, med det tilltalar tydligen runkisarna.
Sitter nu och håller koll på kassan, iaf någon hysterisk lördags-smekare skulle försöka med någonting konstigt. Det gör de nästan alltid. Det går faktiskt inte en enda dag utan att något konstigt inträffar.

Igår ringde en mysko man med tyskbrytning och lät som om han hade känt Pitcher sedan barnsben. Han känner inte Pitcher, han pratade dock med honom på telefon för ett par dagar sedan då brattwurst-jocke ringde och ville köpa film på vhs.

Jag hade en annan favorit kund i kassan igår. Han är en gniden fan som inte kan pruta. Därför tar han till det vanligaste sättet bland svenskar, han gnäller i hopp om att jag ska tycka synd om honom. Det tricket kan fungerar ibland, men garanterat inte när en man i övre medelåldern försöker få rabatt på våra rea-filmer. Japp, du läste rätt. Den här snubben lägger tid på att gnälla för att han vill ha rabatt på filmer som det redan är rabatt på och som ligger runt 100-lappen i pris. Snål är bara förnamnet. Osmidig och jävligt tragisk är efternamnet. Det roliga är att när man säger nej så blir han butter, men hyr eller köper ändå film för mer pengar än han från början sagt att han har.
Och herren sade: -Ehuru denne snåljåp, draga skam över min röfv och han skall för evigt kallas för Herr Snålbyxa. Amen.


Nä nu är det dags att stirra ut i butiken och se hård ut. Det gillar alla fick-runkisar. Då blir det liv i lådan.


/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar