Sidor

tisdag 21 april 2009

Sommartider är i antågande.


Det sa de på tv, och allt som sägs på tv är sant. Hasse Aro är gud och vi är alla hans perversa änglar. Med nysmekta batonger svävar vi runt i atmosfären och sprider vår sås över denna torra planet. Det man behöver då är en bra låt att massera köttflöjten till och det tänkte vi hjälpa er med. För att underlätta har vi delat in det i kategorier. Välj den typ som passar bäst och smek iväg.

Finrunken är som alla vet den ädlaste av runkar. Du har tagit ledigt från jobbet, kört iväg flickvännen/frugan/barnen, rullat mattan av golvet, putsat tv-skärmen samt ersatt taklampan med stearinljus. ”Eine Kleine Nachtmusik” av Mozart är en given favorit. Inledningen är som gjord för penisdrag.

Fulrunken är det inte många som talar högt om. Det till trots, så är det den mest förekommande av runkar. Den kan ske överallt och hur som helst. Lite i fickan, gnida sig mot ett föremål, ogenerat på tunnelbanan, bakom kassan (på ICA alltså, inte hos oss), under soffan, i kön till biografen, på semestern, i grannens rabatt m.m. Musik är inte det viktiga i dessa tillfällen men vi vill ändå passa på att rekommendera valfri låt av Ulf Lundell. Om du ändå kommer bete dig som en misslyckad idiot helt utan talang som aldrig tvättar snoppen, då kan du lika bra lyssna på en samtidigt.

Våldsrunken är bara för de med riktigt pondus. Fatta penis i ett järngrepp, om du har möjlighet använd tvåhandsfattning. Dra som en tok, skrik som ett djur och däng din multiga pung i närmsta vägg. Slayer, Korn, Pantera och annan brutal musik gör sig bäst. Manowar kan ge lite aktermatros-vibbar men det är helt upp till dig.

OBS!!! Linkin Park = Emorunken och sån skit sysslar vi inte med här. OBS!!!

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar