Sidor

tisdag 28 april 2009

Ramlaren från Barcelona


Det är inte så mycket liv i luckan längre, detta beror nog på att sommaren snart är här och att alla runkisar är som vampyrer. De tål inte solljus och hatar att tvätta sig. Men lite kul ville ända Gud att vi skulle ha i lördags.

Jag pekade ut en runkis som alltid luktar kiss och förklarade att han var äcklig. Dungeon Dude nickade förstående och drog sedan på mungiporna då kiss-jocke kom fram och ville att jag skulle hjälpa honom med datorn. Ve och fasa, min näsa protesterade men munnen sa "ok". Stegade fram till datorn och började förklara hur han skulle hitta filmen han ville ha. Att han luktar illa är en underdrift och då en plötslig vindpust fyllde mina näsborrar med doften av gammalt urin så höll jag på att svimma.

I ren panik vänder jag mig om och hittar en karl liggandes på alla fyra på golvet. Efter två sekunder av misstänksamhet frågade jag hur han mådde. Då ställde han sig upp och sa att allt var bra och att han bara hade ont i ryggen. Han fortsatte sedan att söka på sin dator och jag fick återvända till kiss-jocke och hans otvättade kalsonger. Plötsligt hörs ett brak och när jag denna gång vänder mig om har snubben som låg på golvet gått ner för däck. Han föll rakt in i vår fina samling med blu-rays och det konstiga är att när jag och en annan kund sprang fram för att kolla till honom, då låg han och snarkade. Han vaknade efter 10 sekunder och Larusso som tänkt ringa ambulansen frågade hur det var med honom. Fint, svarde han och gick. Mycket märkligt men ack så roligt.

/ Catcher

2 kommentarer:

  1. SVINSJUKAN! SÄTT LARUSSO I KARANTÄN, ASAP!

    SvaraRadera
  2. Sväng förbi så får du se filmen.

    SvaraRadera