Sidor

torsdag 16 april 2009

Partytime, dudes!


Jepp jepp, det är dags att ta på sig blåstället och festa loss. På fredag är det personalmöte och där ska vi diskutera viktiga saker som t.ex. billigt godis åt oss, sexiga overaller och hur fanken vi ska göra med skåpet. Ingen vet vart det ska stå. Just nu står det i vestibulen. Synd för MacGyver att han målade det blått innan vi ställde dit det. Någon passade nämligen på att skita i det, då vi för ett ögonblick släppte det med blickarna.

Efter mötet kommer det roliga. Vi ska ut och partaja tillsammans. Dricka öl, äta gott och spela fickpingis. Toppen, sa Gamen och stoppade ner ett par begagnade kalsonger i sin stöldgods-portfölj. Han är som tur är inte bjuden. Jag menar, vem fan vill bli packad och vakna upp med ett jävla mumintroll i rumpen. Inte jag!

På tal om att vakna upp, det är något som vår vän Blängsyltan borde göra snart. Han beter sig jävligt mysko och tjurar när inte Pitcher har tid att prata med honom. Pitt-jocke, fatta att snubben inte spelar för samma lag! Leta upp någon annan att trakassera. Du är för fan ful som stryk och borde vara glad att ingen slagit ihjäl dig redan. Vad sägs om en kurs i engelska eller svenska också, lätena och ljuden du gör kvalificeras inte som ett språk! Du kommer inte få någon buttsex, så lägg ner.

Aktermatroser, sitt up!

/ Catcher

2 kommentarer: