Sidor

torsdag 23 april 2009

Ett brustet hjärta.


Som ni nog förstod efter att ha läst klart Pitchers roman, så har han slutat jobba i butiken. Detta efter att vi hittade honom meggandes bakom shemale-hyllan. Nä, skämt på sidan. Han satt bakom franska hyllan.

Vi trodde att frånvaron skulle ta hårt på oss men tydligen hade Sun Tzu råkat på honom redan efter några dagar. Han satt på sitt nya jobb, ett stenkast från Suns hus och krängde krämbullar till överkomliga priser. Vår fappande vän kommer dock inte att sluta skriva, historierna om butiken är många och för att inte jag och Lancelot ska tappa armarna då vi försöker skriva ner allt kommer Pitcher att hjälpa till efter bästa förmåga.

Så då över till vad som hänt idag i butiken. KG såg sur ut då han inte ville betala förseningar, MacGyver hjälpte en fager dam att faxa, cheferna skrattade gott på sitt kontor, personalen försökte få till sina semestrar och Catcher gnällde över hur varmt det var i butiken.

Det brustna hjärtat då? Ja, det tillhör Blängsyltan. Han slängde onda blickar på Pitcher under han sista dag. Det var som målvakten. Royligt!

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar