Sidor

måndag 6 april 2009

En högtid är på gång.


Då var det dags för påsken att rulla in. På lördag är det, som många säkert vet Påskafton, och då kommer många familjer i vårt avlånga land samlas och äta ägg tills de spyr. Detta är nog inte fallet för våra kära runkisar. De ser istället fram emot ”Den Stora Påskrunken”. De mest inbitna kommer förmodligen att börja bygga sin hög med fapp-material redan imorgon. Ingen rast och ingen ro, kommer att vara ledordet för oss anställda under veckan som kommer.

Detta tänkte vi på Porrbutiken att vi skulle fira, så denna vecka är allt här på bloggen tillägnat den näst största av runk-högtider, nämligen Påsken. Den största är julen, om du nu undrar.

Både jag och Pitcher hoppas på en rolig vecka och med Påsken runt hörnet så borde vår favorit ”Kycklinghår-mannen” dyka upp. Han går snabbt att beskriva. Tänk dig en vanlig man men på huvudet ligger lite hår, konstigt fluffat och väldigt mjukt. Det ser ut som håret på en kyckling. Hår och hår förresten, har kycklingar hår, eller kallas det huvud-fjädrar?

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar