Sidor

tisdag 7 april 2009

Kombattanterna.


Upptäckte att vi inte hade skrivit om två av de tävlande, ”Stinkovitchz” och ”Sjukhus-mannen”. Låt mig upplysa er.

Nummer Ett (1) luktar dynga kort och gott.

Stinkovitchz får en säck med gödsel att lukta acceptabelt. Han är inne i affären då och då utan att göra något annat än att lukta crap.

Sjukhus-mannnen är Pitchers favorit då hans odör påminner om en sjukhussäng där någon med både infekterade sår och diarré har legat i minst ett par år.

Nu vet ni det kära vänner, så lägg era röster med omtanke.


Idag har det varit lugnt i butiken, åtminstone till efter att snubben som provjobbade hade gått hem. Då kilade runkisarna fram ur sina hålor och jag och Pitcher fick jobba häckarna av oss. Det gjorde inte så mycket för Pitcher var på gott humör efter en händelse tidigare på dagen.

Två flickor kom in och ville fylla i arbetsansökningar. De blev så tagna av Pitchers vackra anlete att de präntade ner sina nummer på en lapp som de gav till honom. När vi upplyste McKvack om vad som hade hänt blev han alldeles utom sig. Han svor, stampade i golvet och förbannade Gud som inte hade gett honom Pitchers vackra drag. Vi skrattade alla gott och sedan föste vi, med hjälp av pinnar, in honom i garderoben igen. Han satte på sig sin mask, ylade högljutt och spelade hemska sånger på sitt piano. Vi baserade en musikal på hans hemska beteende, och sålde ut två fulla föreställningar.

Strax innan premiären ringde Andrew Lloyd Webber och stämde oss på flera miljoner. Cheferna grät.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar