Sidor

måndag 22 juni 2009

Öppna dörrar och sugas ut.


Vad gör man i butiken när det inte finns vidare mycket att göra? Jo man roar sig mer att kolla runkisar och ibland upptäcker man livs levande kopior av mer kända människor. Med dessa sköna ord, är det återigen dags för några nunor ur Hall of Fame.

George Lucas, en gubbe i brillor och skägg som påminner mycket om skaparen av den sunkiga rymdsåpan.

Quentin aka Stålulls-mannen, fick sitt namn då han till ytseende och uppförande på minner om den enerverande regissören. Stålulls-prylen fick han idag då det såg ut som ett paket stålull hade krupit upp i skallen på han.

Snuten i V för Vendetta, är en man som alltid är mycket svettig och andfådd. Ser väldigt mycket ut som polisen i filmen V för Vendetta. Den goda, som leder utredningen.

Och till sist har vi Pitchers favorit, Sista bossen i Ninja Scroll. Han heter så för att han ser ut som sista bossen i Ninja Scroll. Halvdassig anime men med lite naket i början om jag inte minns fel.

/ Catcher

1 kommentar:

  1. Du minns fel röjfnisse! Det är bra anime för tusan bövlar. Sista bossen har dessutom ett abnormalt huvud samt använder sig inte av att vrida huvudet:), just for the record.

    SvaraRadera