Sidor

söndag 7 juni 2009

Han-som-inte –får-nämnas-vid-namn.


Först ett viktigt meddelande:

Dungeon Dude har nu officiellt bytt namn, detta efter alldeles för många erbjudanden från Jules Jordan om att ställa upp i hans filmer som påsättare av vackra flickor. Han heter numera Gringo, efter sin mentor och mexikanska vän, Gringo Kaktusson.

Morgon. Lagom sega och med en hel dag framför oss intar vi vår frukost i kassan. Ringklockan låter och Gringo släpper in kunden. Det visar sig vara ingen mindre än Luvan. Jävlar i gatan, nu blir det porr skriker du säkert nu. Kolla på henne, vacker som en dag och om hon kommer till butiken blir det säkert både BJs och DPs!

Ledsen att behöva förstöra din fappstund men så ser inte Luvan ut. Luvan är en förstörd karl runt 30, ge och ta ett par år, med en karakteristisk gångstil. Luffare tittar på honom och tänker att de har det bra. Duvor vill inte skita på honom då de slösar på värdefullt bajs. Luvan är med andra ord hemsk, och är den personen som är mest portad av alla. Det hindrar honom inte från att försöka smyga in då och då och snacka sig ur sin egen portning. Gringo körde ut honom illa kvickt innan Smörbönan fick syn på honom. De är ärkefiender.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar