Sidor

lördag 20 juni 2009

Official Stockholm Junkie Convention Expo 2009: A Midsummernights Dopedy

Välkommen till Nordens största, och troligen enda mötesplats, för riktigt trasiga själar.
Här kommer det att bjudas på föreläsningar, seminarier och en liten men nog så viktigt
mötesplats för de som är villiga att dela med sig av sina erfarenhet, sin kropp eller, mot all förmodan, de saker, som tar dem genom dagen eller kanske oftast natten. Vad gäller just det sist nämnda, ber vi Er proviantera själva, då vi dessvärre inte kan lagerhålla hela utbudet av personlighetsförändrare och dessutom inte har möjligheten att få hit några av de större distributörerna, vilka konstigt nog angett den stora exponeringen som ett problem.

Vi återkommer så snart vi lyckats schemalägga dagarna. Det är fortfararande några personer vi försöker få hit, men de har dessvärre inte svarat på de telefonnummer vi fått och Jocke från "Span" åkte nyligen dit för att själv bruka, så där har vi tyvärr inte heller fått någon hjälp.


Glöm inte heller bort att vi flyttat till en annan lokal än den tidigare utannonserade. Brunkebergstunneln hålls tydligen stängd på nätterna mellan 22.00 och 07.00 och Stefan har dessutom tappat bort sin kopia på den nyckel till gallergrindarna han fick av sin väktarpolare, som jobbar i City. Vi har dock lyckats hitta en lämplig lokal i närheten. Nämligen porrbutiken precis ovanför tunnelpassagen. Den är tillräcklig stor för vårt ändamål och dessutom arbetsplats för vår rundlagda kollega, som även lovat att hålla en föreläsning om hur man bäst ljuger för sig själv om sin egen hälsa.

Vi ber Er dock vara uppmärksamma på att området är kameraövervakat i gångarna mellan konferenssalarna och att det från den intilliggande biografen kan komma mindre lyckosamma homosexuella män, som gör ett sista desperat försök att finna någon att dela livet eller åtminstone natten med.

Väl mött den 20 juni!

/Lancelot, t.f. koordinator för SJC Expo 2009

1 kommentar: