Sidor

torsdag 18 juni 2009

Lämna världen, säg bara till.


Dagen innan dopparedagen är återigen här men denna gång är det mitt i sommaren. Sommar och sommar förresten, det regnar mest hela tiden, så runkisarna kan glatt kila ner i butiken och gå oss alla på nerverna. Hujeda mig!

Idag var det Larussos sista dag innan en härlig ledighet och detta måste runkisarna på något sätt ha fått reda på, för de skickade två av sina tappraste krigare till butiken.

Den första luktade som om han sovit i ett badkar fyllt med sprit. Han räckte fram en påse med filmer i och sa att de inte gick att spela. Inte så konstigt, då allt inklusive påsen, var dränkt i glidmedel. Larusso tog sig för pannan.

Runkisarna skickade senare fram nästa soldat, bror till den kända skådespelaren Jared Leto. Soldaten höll ett föredrag, som hade gjort Smörbönan stolt, om hur han ansåg att kvalitén på filmerna i biografen inte höll någon vidare standard. Soldaten, som såg ut att vara 200 plus, fortsatte sedan sin utläggning och berättade att han besökte bion för att lätta sin depression. Larusso tog sig återigen för pannan och längtade efter att få gå av sitt skift.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar