Sidor

torsdag 18 juni 2009

Förbered eder för vad komma skall

Först av allt vill jag ge Catcher en rejäl ryggdunk i kamratlig anda för det enastående arbete han har utfört på Porrbutiken. Renoverad, rumsren och främst av allt, att den hålls rullande. Jag har blivit slappare som ni kanske märkt när det gäller att skriva om pornografi och dess hantlangare.

Till saken. Som gammal fapp-tjänare ser jag det som min plikt att förbereda er för den förhöjda beredskapen som satts till flöjtcon 5. Va?! Hmm, ja för er som det undgått så kommer "Big wet asses 15" ut om några dagar. Och? Jo... för er alla nabbar som inte vet vad det innebär så ska jag upplysa er om detta. Självaste Gianna (Michaels) tar den i koladrakens näste, häcken med andra ord. Om ni inte vet vem det är så kanske ni borde överväga stolen och repet.

Sååå. Vad innebär det här? I runda slängar runt en halvliter glidmedel, två dagar i absolut runk-koma samt en ömmare penis än Rihannas nuna efter duellen med Brown. En fappsession värdig en konung, så stort att det slår det mesta inom porrens ramar på ett decennium, eller mer.

Be prepared!




/Pitcher

1 kommentar:

  1. Ännu mer hetsiga runkisar...

    FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

    SvaraRadera