Sidor

fredag 18 december 2009

Vi tänder ett ljus i fappvent

Mindre än en vecka kvar nu. Dopparedagen är i antågande och det absolut roligaste med det är att ingen av våra runkisar kommer att få doppa. Det närmsta de kommer ett samlag är en flimrande tv-skärm (och i Black Jacks fall, en flimrande skärm med färginställningar från helvetet). Där kommer de att sitta och dricka blaskig julöl, äta lite tinade köttbullar och fappa. Allting samtidigt. Lite glasyr på pepparkakan och sedan bär det av ner till favoritaffären, den är ju alltid öppen och där finner de sina illaluktande vänner.

På tal om att lukta illa så har Sjukhus-mannen fått se sig besegrad efter en lång vistelse på Stink-toppen. Quentin har gett sig in i leken och sprider en svettdoft utan dess like i butiken.

Det är som att bli knockad av en slägga. Ingenting man leker med och det är läskigt nära att man spyr, svimmar och dör på samma gång, när kan kliver fram. Kliver fram och kliver fram förresten, doften känns ett par meter bort och även de andra runkisarna verkar tycka att han pushar lite väl nära gränsen för vad som är acceptabelt. Och de jävlarna har ju i sin tur satt ribban riktigt lågt.

/ Catcher

3 kommentarer:

  1. Sjukhus-mannens manager/Odd Örius20 december 2009 kl. 19:59

    Slagit ut Sjukhus-mannen?! Hur är detta möjligt? Jag finner inte ord... han som satsat stenhårt på liggsår-pittsås-svettkonkel kombinationen i åratal. Han kommer bli förkrossad när han får höra detta.

    SvaraRadera
  2. Du får komma förbi och lukta lite, då kommer du inse att han är besegrad.

    SvaraRadera