Sidor

fredag 4 december 2009

Det fappar en stjärna


Jag har alltid undrat över innehållet i väskorna som folk hänger in i vår garderob. De flesta väger nämligen bly. Nu må jag vara en klen stackare som knappt orkar lyfta en påse med luft, men vem fan tar med sig ett tjog med tegelstenar när man ska iväg till en butik och fappa?

Jag har en del förslag på vad det kan vara i väskorna. Om det är en arkeolog som ska spela lite skinnflöjt då har han säkert med sig ett gammalt vikingaskepp. Green Peace- aktivisten har en stulen blåval som ska släppas ut i friheten efter en välförtjänt fapp. Bin Laden hänger gärna av sig sin väska med all utrustning han behöver för att framställa sina vhs-hotelser (en mobil med kamera, hallå?!? Man blir uppenbarligen dum i huvudet av att bo i en grotta för länge).

Björngayen hänger in sitt skägg. Cykel-Jocke hänger in två väskor, den ena är det en cykel i och den andra är det ett snott cykelställ i. Hush Hush-mannen hänger in Shanes stora prick och sist men inte minst lämnar Eddie Lurchie in precis vad fan han kan komma över, sin jacka, en stol, Smörbönans kalsonger, en påse chips, tre torkade fikon, en biograf kö, två stora cola och Snitchens helikopterplatta.

/ Catcher

1 kommentar: