Sidor

onsdag 9 december 2009

Nu är det fapp igen


Talet är en av de viktigaste saker vi människor har. Utan att kunna tala är man i stort dömd till undergång. Att en del människor fötts stumma eller av annan anledning förlorat förmågan att tala är givetvis tråkigt.

Våra runkisar däremot tycker inte att talats gåva är något att hänga i granen. Helst ska man vara knäpptyst och invänta att personen man vill någonting ska fatta det via telepati. Ta de flesta biobesökare som exempel, mer än 90% säger ingenting alls. De lägger pengar på disken eller står bara tysta och väntar på att man ska dra ur dem vad det är det vill för något. Mycket märkligt måste jag säga. Är det svårt att yttra ordet "bio"?

De andra runkisarna vill inte vara sämre och har man tur kommer de åtminstone fram till kassan och står knäpptysta till det att man upptäcker dem. Har man otur kan pittnyllena stå flera meter bort och då man efter en bra stund frågar vad personen gör så brukar det komma fram att han antingen ska köpa något eller vill titta på någon produkt.

Men de som jag hatar mest är de sorgliga jävlarna som satt detta i system. Första gången eller då och då är acceptabelt, det förstår vi alla, men då en del av våra stammisar beter sig som om de inte ens äger en mun då vill man inget annat än att stoppa en handgranat i arslet på dem.

Två av de värsta är ”Snubben trodde han var cool-mannen” och ”50 cl cola burks-mannen”. Dessa två dårar har förlorat allt fotfäste i den normala världen och då de ständigt andas in sina egna skitångor är det inte konstigt. Den första springer upp och ner i bion dagarna i ända och han säger absolut ingenting. Bara står där och ler och tror att han är sexig. DU ÄR FUL SOM STRYK! Bara står och väntar till man har tid och då utan att säga något slänger han pengarna lite häftigt på disken och går med coola steg mot dörren. PRATA SOM EN NORMAL MÄNNISKA FÖR FAN!!!

Den andra multiga jäveln tittar på film hela dagarna, och då menar jag verkligen hela dagarna. Utan att säga ett ord. Inte ens när någon frågar honom vad han vill så bemödar han sig att svara. Brukar snäsa av en efter ett tag då man har frågat flera gånger utan att få något svar. JÄVLA FITTOLLE! Innan han sätter sig för att gnida sin medelålders mögelkuk köper han alltid en burk med cola. Den dricker han aldrig upp utan den står kvar, fick vi reda på av Smörbönan som håller på att bli tokig på alla jävla öppnade burkar i varenda kabin. Sjuk snubbe, borde spärras in helt klart.

Det är det tråkigast med butiken, den tar fram det sämsta hos folk. Så tänk på det nästa gång du ser en välordnad herre, jag lovar att han hänger hos oss och beter sig som en inavlad hembrännare så fort han får lite tid över.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar