Sidor

torsdag 3 december 2009

Fapp, tomtegubbar!


Polisrazzia i biografen och Nightwings bestraffning av en hög med kartonger är en del av det som hänt idag.

Razzia i biografen. En manlig polis och en kvinnlig polis (den senare tydligen fappmaterial för en lång fram tid framåt enligt Gringo och Schlappus) tog sig en närmare titt på patrasket nere i biografen. Alla gömde sig utom Geezer. Han stod mitt i vägen och flyttade inte på sig. Polisen tittade misstänksamt på honom.

Efter det åkte en torsk och hans så kallade ”fru” ut med öronen först.

Schlappus råkade ut för ett naket mongo ute bland kabinerna. Det var mycket spring och han skulle gå dit för att styra upp det hela. Det första han ser är en man som springer som en galning ut genom dörren. Sedan lägger han ögonen på en annan man som står vid en nytt. I hytten står det nakna mongot (ett riktigt alltså, ni vet som praktikanten i Ica reklamen). Mongot har stånd. Schlappus ser frågande på mannen utan för hytten som då går därifrån. En annan fappare som också ville vara med på ”knull med litet mongo” skyndar sig också därifrån.

Men dagens största win stod ändå natten för. Som ni vet var det kriminalitet och tjuvräder under natten. En av förövarna var lik en gammal anställd varvid natten påpassligt skrev ut ett par bilder och sa att det var vår gamla kollega. Det roliga med det hela var att ingen ifrågasatte det (trots att hans kumpan var nästan 50 år gammal). Istället piskades stämningen upp till det grövsta utav den hetsiga lynchmobben. Blod skulle flyta! Då talade Gringo om att vi var idioter och sedan såg vi sanningen bakom lögnerna. Då skrattade vi alla. Det var som målvakten.

Glömde nästan Nightwings psykbryt i morse. Han gormade och skrek, hytte med näven och sparkade på ett par kartonger i tio minuter. Porrbutiken sökte honom för en kommentar men han ville inte svara.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar