Sidor

torsdag 4 februari 2010

Waterworld.


Idag fick butiken besök av ett riktigt psykfall. Inte en sån där gå-utan-byxor eller bajsa-på -golvet-idiot, utan en livs levande psykopat.

Snubben kom fram till kassan och hävdade att han var med i porrfilmer och alltid fick se på dem gratis. Vi i personalen avfärdade honom varje gång med ett vänligt nej. Då slog hjärnspökena till och vår lille psykopat, låt oss kalla honom för Bob, fick för sig att hälla vatten i maskinerna där man betalar för kabinerna. Kassapersonalen märkte inget till en början men när de andra kunderna började gnälla över att de fick tillbaka blöta sedlar från maskinerna började vi undra.

En liten utredning senare fann vi både problemet och problemmakaren. Han stod och log. Ett djävulskt leende. Ordningsman Larusso ryckte ut och talade förstånd med dåren. Det trodde han i alla fall till en början. Bob bara stod där och flinade. Larusso visade ut fanskapet ur butiken. Bob slängde då sitt gamla kabinkort på Larusso som fick nog. Av med silkesvantarna och fram med det grövre ordförrådet. Under hela denna utskällning står Bob och ler. Till slut ger han sig och går och ställer sig på andra sidan gatan. Där står han och stirrar maniskt mot dörren. Hela tiden ler han.

När jag slutar en halvtimme senare och kliver ut genom dörren står han fortfarande kvar. Han flinar och stirrar. Till och med Smörbönan har varit uppe och fotat honom med sin mobilkamera. Han log även då. Läskigt är bara förnamnet.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar