Sidor

söndag 14 februari 2010

Utan byxor i gondolen.

Idag ringde det en man som tyckte att det var konstigt att vi inte delade ut filmer gratis. Det var ju trots allt Alla Hjärtans dag…?!

Men den stora hjälten under dygnet var dock snubben utan byxor. Under natten hade han tydligen varit i bion och förlorat alla sina kläder utom de kalsonger han bar när han förtvivlat berättade om sin fadäs för Krigarna. Både Schwarzkopf och Lancelot brast ut i skratt och skickade in killen igen med en försäkran om att hans kläder förmodligen fanns någonstans inne på bion. Han hade ju haft dem på sig när han första gången gick in.

Killen hittade kläderna och gick ut. Hans byxor var våta och han bad att få torka dem på ett element som finns i butiken. Det gick Krigarna med på så länge han själv vaktade dem. Jag och Willem Dafoe klev på vårt skift och fick instruktioner om att hålla båda ögonen på killen som tydligen singelhanded stått för två ambulans-relaterade telefonsamtal från Krigarnas sida, redan innan byxorna-på-elementet-händelsen. Det gick dock bra till slut och ett antal timmar senare vandrade han därifrån i ett par nyvärmda jeans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar