Sidor

söndag 7 februari 2010

Fapp Bowl I

Med årets största sportspektakel (större än Worldcup, World series och WW2 tillsammans) runt knuten sammanfattar jag den gångna veckan i butiken.

*Night Wing och Toy Boy for iväg och besiktigade firmabilen. Resultatet är okänt men det viskas om tummen ner.

*Sjukhus-mannen och Quentin lyckades vara i butiken samtidigt. Bland det äckligaste jag varit med om under hela mitt liv.

*Larusso skulle slänga ut ett knarkande pissluder (kjell bergqvist ftw!). Hon smet in på toaletten och sket. Det visste dock inte Larusso som krävde att hon skulle öppna dörren och gå hem. Bajsdoften i kombination med odören från hennes otvättade kropp var bland det äckligaste han varit med om under hela sitt liv.

*Vi fick in en sjukt stor laddning med filmer under fredagen. Allt som allt packade vi upp 113 olika titlar och runt 850 stycken filmer. Det kan låta som om det heter duga men likt förbannat kommer runkisarna stå framför oss imorgon och fråga om det har kommit något nytt.

Det var vår vecka i butiken. Nu är det dags för Fapp Bowl I. För halftime-underhållningen står Cykel-Jocke. Han ska äta kebab och stoppa en dildo i arslet.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar