Sidor

måndag 11 maj 2009

En stor jävla familj.


Det är precis vad vi är i Porrbutiken. Vi dunkar varandra i ryggen, ser på fotboll tillsammans och fappar som on det inte fanns en morgondag. Tråkigt att vissa inte kan dela vår glädje, Richard Dean Anderson tex. Han ringde igår och var upprörd över att vi kallade vår vaktmästare för MacGyver. Han sa att folk som lyssnar på djävuls-trance aldrig kommer bli lika coola som Mac. Sedan hotade han med att stämma brallorna av oss. Cheferna grät och tvingade oss att hitta på ett nytt namn till vår vän. Efter lite funderande kom Lancelot och Sun Tzu fram till att han skulle heta Smörbönan, då vissa likheter med en amerikansk medborgare som gillar att veva, går att urskilja. Alltså, MacGyver, vi döper dig härmed till; Smörbönan. Amen!

Vi tänkte även passa på att introducera vårt senaste tillskott i familjen, He-man. Det är en redig karl med hår på benen och den största ballen du någonsin sett. Efter min egen jättebanan alltså.

/ Catcher

PS. Vi har blivit beordrade från högsta instans att General Norman Schwarzkopf, ansvarig för ”Desert Storm”, skall hyllas som den hjälte han är och inte gömmas bakom ett falskt namn. Alltså, Desert Storm, vi döper dig härmed till; Schwarzkopf. Amen! . DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar