Sidor

torsdag 21 maj 2009

Av jord är du kommen.


Det är med tungt hjärta jag berättar att Gamen har avlidit. Han gick hädan i kabin 16.

Nästan iaf...

På tisdagen kom en kund fram till kassan och berättade förskräckt att en man låg i kabin 16, förmodligen avliden. Schlappus och McKvack släppte allt de hade för händerna och sprang mot
brottsplatsen. Där låg Gamen, med dörren vidöppen och benen utanför. Hans nyknullade uppsyn gav polisinspektör McKvack anledning att tro att någon hade samlagat sig med Gamen och att han hade dött under akten. Intendent Schalppus höll med och antecknade i sitt block. Konstapel Cykel-Jocke trodde att samlaget mycket väl kunde ha ägt rum efter dödsögonblicket och att brottet förmodligen var begått av en nekrofil, en person med förkärlek till sex med döda människor. Schlappus och MvKvack stirrade på honom, varvid han började svettas kopiöst och cyklade därifrån med en likkista under armen.Schlappus och McKvack stirrade efter honom i flera minuter. Därefter tog de foton på dumfan i kabinen och sedan stampade intendent Schlappus Gamen på foten upprepade gånger. Plötsligt vaknade offret till liv och fick sig en rejäl utskällning. Gamen är nu landsförvisad och nästa gång han kommer in klipper vi av hans lilla gampitt med en mobil giljotin.

Idag var det inne en man som var lång och närsynt (se bild). Han stod vid datorn och Schlappus garvade åt honom. MvKvack fappade.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar