Sidor

torsdag 26 augusti 2010

Smör Wars: Episode IV - A new fapp

Mina tre sista dagar i butiken blev inte tråkiga. De blev roliga, konstiga och så där typiska för just min arbetsplats. Här har ni den första.

En äldre man som ser ut som något katten släpat in från trollskogen håller låda. Han ska minsann kolla på fodral men behöver en stol att sitta på (orkar stå som de andra runkisarna liksom). Schlappus ger honom en liten pall. Larusso säger åt den förvirrade gubben att memorera vägen till kassan så att han hittar tillbaka igen.

Vi har en fin grind istället för en dörr till biografen. Eftersom folket som stryker där nere har svårt att ta sig igenom grinden (varför gå rakt fram när man kan gå åt motsatt håll eller ännu bättre, trassla in sig i metallstängerna)så har vi många gånger kunnat skratta elakt inombords. Denna dag var dock grinden trasig. Den hade börjat krångla under natten men det skulle cheferna råda bot på. Efter att det hade haft sönder grinden ännu mer tröttnade de och gick för att äta middag. Vid det här laget var alla anställda inblandade i ”Operation Fixa Grindhelvetet”. Det hela slutade emellertid i ett svidande nederlag och det enda vi kunde konstatera var att grinden var betydligt mycket mer trasig nu än då vi inledde operationen. FAIL!

/ Catcher

1 kommentar: