Sidor

söndag 8 augusti 2010

Brännskador.

En lagom ful herre blev i veckan portad för andra gången. Han betedde sig som en idiot och stod och skrek i butiken. Då han inte slutade när han blev tillsagd fick han senare en portning på posten.

Det här var inte roligt. Det är däremot anekdoten om första gången han blev portad. Det var i biografen just när lamorna tändes och det var dags att bege sig hemåt. Den fula snubben i fråga fick syn på en annan runkis som låg och sov på en bänk. Naken och med stjärten i vädret. Här hade de allra flesta av våra besökare klivit på och sedan hävdat att det var i självförsvar (alltså istället för att vänta på att själv bli våldtagen i anus så delar man ut ett hårt och oannonserat stjärtknull till någon annan, håller i rätten alla gånger). Vår fula vän tyglade dock sina lustar och bestämde sig för att skoja lite med den snarkande mannen. Han plockade fram en tändare för att elda lite på hans skinkor så att han vaknade.

Den sovande mannen var förmodligen son till en grek vid namn Stamos och en varulv vid namn Paulina. Det var därför han stoltserade med den ludnaste röven på den här sidan ekvatorn. Rumphåret brann extremt bra och den nu vakna mannen ylade som en ledsen hund. Enligt ögonvittnen fanns det inte ett enda hårstrå var kvar på den svedda röven efteråt.  Ambulans tillkallades, skinkorna plåstrades om och vår fula vän fick en lång portning. Fantastiskt roligt!

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar