Sidor

torsdag 19 augusti 2010

Den liggande vålnaden.

Kan man ligga med ett spöke?

Skräckfilmer är ju alltid fylld av vålnader, gengångare och osaliga andar som förpestar livet för de medverkade. Ta ”The Ring” till exempel, Samara kravlar runt och skrämmer ihjäl folk. Men tänk om hon inte var ett litet mongo som bodde i en brunn utan en het fotomodell som blivit bragd om livet. Eftersom Samara är så att säga "levande", alltså inte genomskinlig och rasslar med kedjor, så borde ju fotomodellen vara det också. Hade modellen då kommit kravlande ur teven hos någon av våra runkisar så skulle det varit hon som blev skrämd till livet och inte tvärt om. Stinkovich hade ju inte tackat nej till lite mutta. Varm som kall det gör detsamma. Bara den otvättade snoppen får doppas. Fi fan!

Men rent ärligt, hur fan har man sex med ett spöke? De är ju liksom genomskinliga alternativt levande döda. Det första alternativet borde vara vansinnigt krångligt och det andra borde kännas galet fel.  Och om man är kass i bingen, blir man hemsökt för alltid då? Många frågor, inga svar…

/ Catcher

3 kommentarer:

  1. Är det inte i någon Scary Movie film som en kille smackar på ett spöke/levande död?

    SvaraRadera
  2. Vete fan. Jag tänkte mest på Ghostbusters. :)

    SvaraRadera
  3. Annars har vi ju filmer som Return of the living dead 3, Diary of the dead, mfl etc osv ps lol mms. Gott om necrofilkärlek för dom som letar. Glöm ej klassikern NecRomantic (som tydligen har en uppföljare nu!) Gott om tysk independentkärlek till det ruttna könet.

    <=-Legion-=>

    SvaraRadera