Sidor

onsdag 25 augusti 2010

Catcher has left the building



Det är nu lite mer än 48 timmar sedan min kollega Catcher stämplade ut för sista gången? Och sedan dess har inget...förändrat sig det minsta. Man hoppas kanske att ens dyrbart offrade tid ska vara värt åtminstone någon fappares goda minne. Men nej den illusionen kan vi genast ta död på. Så länge färgskalan är skinnrullarvänlig på TVn i privatkabin 6, så gör det verkligen detsamma vem som behagar lägga in den valda erotiken i spelaren.

Inte heller Smörbönan verkar ha berörts av Catchers bortfall. Han har som vanligt gått runt och muttrar för sig själv och svurit åt kunder som velat använda internetkabinerna just när han ser på Babylon 5. Vet hut komma här och spendera pengar.

Den enda som tog tillfället i akt att fira av Sveriges enda ONACUP-sensei var Leila K. Hon missade dock honom med ett par timmar och valde istället att leka tafatt med Norman. Trots flera djärva försök lyckades alltid den gode Norm hinna i kapp, men var så pass tillmötesgående att hon fick lov att knacka på hos Studspundaren för att få tillbaka den keps som varit lekens mål.

Studspundaren kom sedan, efter utfört förvärv, fram till kassadisken och passade på att skryta lite om sina juvelkupper för Cykelmannen. Dessa stötar verkade dock inte göra några större intryck på Cykelmannen, som gäspade lite förstrött och bad oss slänga på en tidig Rocco.

Som sagt inget nytt under solen.

/Lancelot

2 kommentarer:

  1. So long Catch!! Dont be good.. hehe.
    / Gringo

    SvaraRadera
  2. Thank you. Thank you very much!

    SvaraRadera