Sidor

onsdag 18 februari 2009

Vinnaren av veckans poll är..... CATCHER!




Undersökningen av det bästa smeknamnet är avgjord. Catcher står som ensam vinnare och som herre av dessa land har han ställt upp på en intervjuv.


Jag, Pitcher, möter Catch en blåsig vinterdag i sköna Februari på Grand Hotel i Stockholm. Med värkande lemmar sätter jag mig till bords med den förväntansfulle segraren. Han slänger en flyktig blick runt om i lokalen och spänner sedan ögonen i mig som ett tecken på att han är redo. En liten klunk av mitt kaffe sedan bär det av.

P - En ärofylld titel må jag säga, vilka känslor kan du beskriva just nu?

C - Äh, ja vet inte, jag är lite rörd. Stakar han blygsamt fram.




P - Du hade tufft motstånd genom hela tävlingen, ändå kom du ut som herre på täppan. hur förberedde du dig för det hela?

C - Jaaaa... Just i detta ögonblick så kommer en Charles Bronson kopia fram med en trave filmer och förstör ögonblicket.



P - Måste ha varit ett hårt slag för dig när mäster Pitch stavade fel på ditt ärofyllda namn?

C - Illa han är en riktig nublet!



P - Ok(!). Lite frågor som vi alla är väldigt intresserade av att höra ett svar på. Om du fick 5 miljoner kronor för att dagligen se en scatrulle utan att spola, resten av livet, skulle du göra det?

C - Hehehe, skrockar Catch en smula men efter ett ögonblick kommer ett bestämt, Nej.



P - Som vi vet så finnes det mycket svarta själar i porrindustrin. Vem enligt dig har det fulaste plytet samt lekamen?

C - Svårt att säga på rak arm... Men Pamela Peaks är ruskigt ful och det där aset Evan Stone, han skulle man dropkicka på hakan.



P - Vilket namn i tävlingen var du mest orolig för som konkurrent?

C - Svårt att säga, men Bajsgren vet jag är en stark motståndare. Blygsamt säger han att han inte trodde på en vinst för sin egen del.



P - Du går ibland under namnet Kid ( uttalas shid) Bengala. Vilka uppenbara likheter finner du med mannen som har världens, för tillfället största könsorgan?

C - Förutom hudfärgen så skulle det vara flinten... kanske dessutom hållningen och den där gedigna lönnfeta kaggen.



P - Jo, du måste ju ha någon som du skulle vilja nominera till årets jobbigaste kund?

C - Puh! Lätt Isabellamannen, superäcklig scatgubbe som går i god för sina kamrater på wall of shame... Inga trevliga gossar med andra ord. En riktig pina i skinkan dessutom, river i skåp och luktar död utter.



P - Vi känner ju alla till internet och alla streaming siter, Piratebay, Puretna och empornium mm. När tror du att butiker som Porrbutiken kommer att sluta existera?

C - Tror att det kommer finnas för evigt, som kackerlackor. Så länge det finns karlar kommer porrbutiker att finnas. Kunderna behöver fodral att ta i och grisa ner.



P - Jag vet att det är en känslig fråga. Vad kände du egentligen när Black jack kallade dig för lögnare?

C - Man blir ju ledsen, kniven i hjärttrakten. Han är väldigt hatisk för att vara hippie, förklarar Catcher med vilda gestikuleringar.



P - Du som är en flitig porrvetare måste ha någon gissning om varför en del mainstream aktriser blir mer kända än andra?

C - Tur! Utbrister han. Mer än looks och skills. Vid senare omtanke kommer vi gemensamt fram till att vad som krävs för att lyckas i branchernas bransch är mer intresse och tillfällighet.



Som en liten Oscars statyett sitter han där och stirrar på sin gren, eller sover han? Hur som helst så är intervjuven över och jag börjar stillsamt plocka ihop mina grejer. En slurk kaffe till och jag kliver ut genom ytterdörren, ut i rusket. Lite gladare och lite klokare.


/Pitcher






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar