Sidor

fredag 20 februari 2009

Another day in paradise... NOT!


Kappvändaren Catcher kom i tid denna fredag, inte en minut för tidigt. Jag själv är inte så upphetsad över aftonen som komma skall. Många uthyrningar att tampas med, veliga par som behöver mer assistans än en gammal dam på ett äldreboende och sedan har vi ju så klart alla dessa, vad vi kallar, pissluffare.


Vad som definierar en "Pissluffare" kan vara en till synes tandlös käft, uppenbart härjad till det yttre, ingen respekt för lag och ordning samt att de tycks ha en utbildning i att vara jobbigare än satan själv när han har en dålig dag. Precis som en 4 åring så begriper de inte varför en så uppenbar grej som att snyta sig i näven och kleta ut det på väggen skulle vara fel.

Tro mig, vi har kastat ut dem mer gånger än jag kan minnas.

Det är lite som Obi-wan säger om sandfolket, - De är lättskrämda, men kommer ofta tillbaka i större nummer...'


Ta Cykel-Jocke och hans gäng. Riktiga plågor. Underligt att de inte är portade på livstid...

Många gånger har jag kommit på Jocke med att sova i kabinerna, får man inte göra, nej nej nej! Dessa nuggets har dessutom med sig sina förbannade cyklar in i affären, ständigt!

De agerar som ett gäng flugor på en skithög, hur mycket man än viftar så kommer de likt faan tillbaks.


Ok. Jag vet att alla uteliggare inte har det så fett, men det här är inga vanliga luffare. Dessa karlar har hem, penningar(kanske inte att bada i) och alltför mycket tid.

För lata för att jobba, ta ansvar och dra sitt strå till stacken så kanske en enkel utväg är cykeln och det månatliga bidrag som dimper ner i brevlådan.



Stick och häng på McDonalds i stället edera helveten!



/Pitcher





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar