Sidor

fredag 13 februari 2009

Pitcher and the lie


Ur black Jacks synvinkel



Så här ser de flesta av oss andra dödliga.



Hur Black Jack fick sitt smeknamn är en långsökt historia. Han älskar hur som helst bolaget 21 Sextury.

Under en kort period i porrbutikens historia uteblev ett fåtal leveranser från ovan nämnda bolag... då kom krisen. Black Jack frågade dagligen om nya filmer kommit, men icke. Därav hans namn, 21 Sextury, 21 =Black Jack. Ok?

Slutade iaf lyckligt när en laddning kom och han fick avnjuta en efterlängtad powerwank.


Till saken. Catch och jag hade som vanligt en svettig fredag afton. Runt timmen 19 kliver Black Jack in, strosar runt en stund och kommer sedan fram och frågar om en viss Dorcel rulle kommit in.

Det hade den, jag slänger på den och bryr mig inte mer om det. Efter cirka en halvtimme ringer han från runkbåset och klagar på färgerna, jag flyttar honom till ett annat bås. Detta repeteras två gånger, varpå han han lämnar kabinen grymtande och kommer fram till oss.


BJ verkar dessutom vara en självutnämnd besserwisser och know-it-all vad som gäller kvalitetspornografi... Detta falerar totalt när jag tänker tillbaka på den gång vi såg honom i en afrikansk skjorta och utan keps, så helikopterplattan blottades. LOL!


Väl framme börjar han klaga högljutt över färgerna och att allt var bättre förr.

- De ser ut som krabbor! Röda som satan själv.

Catcher försöker förklara för honom att det handlar om ett filter som de flesta filmskapare använder och att bilden ser ut som den ska, samt lite annat tjafs (som för övrigt var fullständigt sant).

För en sekund stirrar BJ på den rakade kisen framför sig...

-DU LJUGER!

Catch chockad över detta påhopp, fortsätter dividera. Ända tills han gör en jämförelse på våran preview skärm så förstår jag att BJ är ganska mental. Bilden är nämligen näst intill perfekt.

- Titta på den där skärmen. Vad tycker du om den? Säger Catch.

- Den är ju helt fel, färgerna är ju helt galna! Allt är för rött!


Efter mycket gnat och tjat går Jack från butiken med ett tillgodo kvitto på fickan, vi orkade inte med honom mer. Vilken människa som helst skulle säga att bilden var mer än bra på tvn.


Omvänd färgblindhet, dumhet och djävulsk envishet är en jobbig kombination.







Faber est suae quisque fortunae

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar