Sidor

fredag 13 februari 2009

Scattergun

Mina damer och herrar, nu på morgonen:) fick jag en tokig idé. Inte mångas favorit ämne men detta måste ändå uppdagas. Vi talar ju naturligtvis om "Scat" och dess anhängare.

Scat är ju utan mellan händer avföring, detta blandas ihop med inte alltför sällan, väldigt vackra töser. Varför de ställer upp är ett mysterium i sig, kanske för degen... jag själv har svårt att begripa om så nu är fallet, att de över allt annat älska att agera männsklig toalett.

Huruvida roligt Scatman John tycker sitt smeknamn är nu när "kaviar" rullarna nu är mer kända är okänt.

De kunder som trillar in hos oss och hyr eller köper dessa filmer ser oftast väldigt oskyldiga ut. Tex: Börje, 51 år, två vuxna barn och fruga. Gillar att bygga Märklintåg, pingpong samt det veckoliga samlaget... kanske Scat är som ett virus, som inte går att bota?!

Vipps! En dag när man står där och försöker få ner skjortan i kalsongerna så slår det till, en olustig och ostoppbar känsla efter den läskigaste chokladpuddingen både du och jag inte skulle vilja smaka. - Bajs och sex! mässar Börje under sina andetag på väg ner till närmsta porrshop

Vem vet?

Surprise-scat mannen är en kund som brukar kika på rullar, han älskar svarta stora bakar, gärna inoljade och extra dallriga. Efter en två- tre filmer slänger han upp en våffla med ovan nämnda innehåll. Ja, första gången blev man lite paff och trodde att jag gjort något fel, men icke! Nu kommer han på regelbunden basis och får sin "medicin".

Kan bli lite små olustigt om man har bestämt sig att förtälja för sin partner om sina behov. Kanske ska man väcka sin bättre hälft med anuset rakt i ansiktet och göra som "Freedom". Köra en blast off utan hämningar, antingen brister det eller så går det ju vägen XD.

Btw, liraren ovan... han är ju riktigt smekt! Ringmuskel fail! Alla har ett val...

/Pitcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar