Sidor

torsdag 30 juli 2009

Krig och Fapp.


Aaaooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Hör våra läskiga varulstjut, Porrbutiken. Idag var det fullt med folk igen och många hade kommit ända ifrån den stora staden USA. En hel del av amerikanerna ville betala i dollar. Hur tänkte de då? Ryktesvägen har jag hört att det skulle ha kommit en hel båt med 20.000 jänkare som bara vill dansa och vuxenkramas. Full fart i bion med andra ord. Smörbönan får nog bygga en större golvskrapa.

Eftersom det är så pass mycket folk får vi även in en ökad procent nabbar, stolpskott och släktingar till Jared Leto. En vinglade runt under natten och letade efter sin påhittade väska som inte fanns. Lancelot och Sun Tzu tittade roat på medan han tog en vingelrunda till bland kabinerna. Gringo fick en glad gubbe i kassan som var övertrevlig och log med alla sina tänder. Han ville att Gringo skulle stryka hans försening på ynka 20 kronor. Det hände inte och snåljåpen fick gå hem och se över sina prioriteringar i livet. Själv fick jag nog hans far i kassan lite senare. Gubbadjävulen kunde inte tänka sig att betala för en plastficka till sina filmer. Han valde istället att gå utan några filmer alls, detta efter att ha stått och letat i ca 2 timmar. Snålheten bedrar visheten.

En episk sak hände också idag. Gringo skrev ut en lista med extrafilmer till vår uthyrningstjänst via nätet. Det fanns dock inga filmer på listan, allt var redan packat och det hade inte kommit in några nya beställningar. Grattis från hela butiken.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar