Sidor

lördag 18 juli 2009

Hålla varandra.


Igår tog Gringo en episk försening. Det kom in en man som tydligen åkt på en försening för ca 3 år sedan (2006 alltså). Han hade då slutat komma till butiken ihopp om att den skulle försvinna. Det gjorde den inte. Han försökte spela förvånad när Gringo tänkte inkassera pengarna. Sedan började han vifta med armen och sa; -Ta bort den. Den försvann inte. Då muttrade han argt och betalade iaf. Underhållning var ordet.

Vi har fått en ny kaffemaskin på jobbet, den står i köket och blänker. Nu kan alla kaffeälskare dricka sig mätta. Bredvid den står det en ny fin maskin som ger kolsyrat vatten. Värsta lyxen! Det har även flyttats om i rummet vid toaletten. Det ser nu mer ut som tomtens verkstad och jag gissar på att Smörbönan kom lite i sina brallor när han såg sitt nya hem. Våra kläder har fått flytta in i rummet bakom, det med kopiatorn, och därinne finns det ett förster som vi kan flåsa och skriva roliga saker på.

/ Catcher

1 kommentar:

  1. Huruvida "Smöris" ejakulerade i sina camobrallor undersökte jag ej, men han verkade fira stort ändå. För natten till måndag tog han en långsittning på toaletten intill personalköket. En toalett där det är underförstått att man endast häller av, inte dumpar. Men nej inte "Bönan" inte. Och för er som vet hur kostcirkeln ser ut för vår "Böna", kan kanske tänka er hur det luktar i området kring köket efter att 48 timmar av intaget skräp ska ut.

    Själv blev jag lätt svimfärdig så fort jag närmade mig trapporna till personalutrymmet. Smörbönan verkade dock oberörd och firade både 45 minuters sittingen och tomtens verkstad med att trycka i sig 10-12 bitar Wasa Husman, rikligt pimpade med Bregott och hushållsost.

    SvaraRadera