Sidor

fredag 23 januari 2009

En rundspark i skrevet.




Det känns nästan så när den elake Cruise Lee ängnar sig åt att cruisa även fast vi sagt till honom. "Gäfla Nopplet", tänker du säkert men det är inte så lätt ska jag tala om för dig.


Killen i fråga är som en iller med kåtslag. Springer fram och tillbaka mellan bion och runkbåsen säkert ett par gånger i timmen. Jag har sagt åt honom och idag gjorde jag och Pitcher det igen. Han skattade och ursäktade sig med att han skulle ta lite luft. Efter lite luft slank han ner på sina jävla-iller-tassar och med ett stort jävla leende på läpparna.
Men le du ditt jävla mongo, nån gång blir du portad eller ihjäl-stirrad och då är jag den förste att pissa på din grav (den ligger säkert i mörkerrummet så det blir inte svårt att hitta).


Vi har just överlevt en par-attack men det kan någon annan förkalra vad det är. Annars är det ganska lugnt vilket är konstigt med tanke på att lönen borde kommit in på kontot idag, och då jävlar brukar det vara high-life och liv i lådan. Tjugor flyger, läsken skummar och toa-pappret tar slut snabbare än vanligt här i Syndens Högborg - din rundspark i porrträsket.


/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar