Sidor

tisdag 12 januari 2010

Slantar och damer.


Idag var det en behaglig dag i butiken. Jag och Shakira jobbade på i lagom takt och nabbarna höll sig borta. Däremot kom det in en rik man i 60 till 245 års åldern och hade en underskön dam vid sin arm. ”Helt klart en ho”, tänkte jag och fick det bekräftat när de båda framförde en smygardans utan dess like. När uppvisningen var klar och de båda hade fraktat sina bakdelar till en kabin var det tydligen ont om slantar. Den rika gubbe gick då till kassan och skulle växla. Gringo hintade åt honom att vi hade sett dem och visste vad som skulle ske (ett hejdlöst liggande värdigt att omnämnas i böckerna för generationer framåt). De två fattade vinken och begav sig hemåt.

Om man nu har kosing nog att köpa sig en 4-getingars ho, varför drar man med henne hit? Ta in på ett hotell, beställ lite champagne och sen kan du banka bäver till solen går upp. Här nere i skammens håla hänger bara 1-2 getings hos och Leila K. Sa jag att hon suger snopp för 50 kr?

Shakira fick syn på vår ovän ifrån norrland strax innan vi slutade. Ni vet han som är en ständig nagel i Lacelots öga. Gubbadjävulen skulle tydligen stanna hela natten. Vi får se hur det går…

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar