Sidor

måndag 25 januari 2010

Gny och kverulera.


Fredag betyder mys. Inte denna fredag dock. Den betydde istället gnäll, jämmer, stånk och stön.

Den förste att uttrycka sitt missnöje var en gammal man. Men 400 kronor i försening (som han dock inte tänkte betala denna gång utan nästa) hade han mage nog att gnälla över musiken. Det var enligt honom mest en massa gap och skrik och han var övertygad om att vi hade spelat samma låt under hela tiden han hade varit i affären. Det var 4 timmar det.

Nästa man till rakning var Larusso själv. En kund ville hyra om en film och Larusso var snäll nog att förklara för honom hur han kunde spara pengar på det hela. Det ville gubben dock inte höra talas om. Istället läxade han upp Larusso och skrattade sedan elakt åt att den skatt Larusso betalar går till gubbens porrfilms-inköp. Logiken höll inte alls och Larusso satt sig ner med en djup suck. Otack är världens lön!

Mitt i allt gnäll från diverse olika runkisar fick vi dock några ljusglimtar. En man från norrland ringde och berättade entusiastiskt att han snart skulle ha semester. Den planerar han tydligen att spendera i butiken, i jakt på filmer med gravida kvinnor som pratar svenska. Grattis till oss.

/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar