Sidor

fredag 24 december 2010

God jul!

Julafton. Kalle på tv, gröt i magen och klappar under granen. Senare när släkt och vänner har lämnat lyan, familjen sover tryggt och endast tomten är naken, då smyger man fram till granen. Drar in den ljuva doften av granbarr i näsborrarna och tänder pipan som är fullstoppad med färsk tobak. Ljuvligt. Aftonen är nästan över men du har det bästa kvar. Den stora julrunken. Los Grande Yulos Smekos. Gigantus Germanius Grönus Granus Flöjtus.


Bältet lättas, byxorna glider ner och med van hand börjar svärdfighten. Snön singlar ner, paketen är öppnade och granen är kladdig. Imorgon kommer vi alla att pulsa genom snön för ännu en spännande dag i vår favoritbutik. Förhoppningsvis har både Gud och Tomten hört våra böner och sett till så att personalen inte är så jobbiga. Kanke har det kommit något nytt på gayhyllan eller kanske har Shane Diesel's senaste rulle äntligen anlänt. Man kan bara hoppas. Det är sådant julen är till för. Mirakel.


God jul, allihopa!


/ Catcher

2 kommentarer:

  1. God fortsättning Catch! KG och Blängsyltan hälsar att de vill komma på nyårspartajet.. de tar med sig sina egna raketer hehehe

    SvaraRadera
  2. hujeda och piroger mig!!!

    SvaraRadera