Sidor

torsdag 23 december 2010

Får vi doppa idag?

Nä, min kära runkisar, det får ni inte. Som vanligt. Det blir till att åka skinnhiss och klappa sig själv i häcken. Men det här vet ni ju om. Varför tror ni, bara för att det är julafton imorgon, att tjejerna kommer springa efter era multiga pungar som om de vore gjorda utav guld? Förklara gärna det för mig. Det är inte så att NI har gjort minsta tillstymmelse till att fräscha upp er. Okej, en del utav er har måhända tagit på sig en "julig" slipover eller slips. Men ni har vare sig duschat eller ändrad munderingar i övrigt. Stinkovich Light tillexempel, har du någonsin bytt kläder i ditt eländiga liv?

Det är så lätt. En tvål, lite vatten och ett par rena kalsipper. Efter det är det helt upp till er om ni ska få ligga eller ej. Men stå inte och gnäll i boutiquen om att pitten inte fått förnimma köttslig värme sedan vi införde högertrafik. Men strävan finns inte i era ögon. Jag ser inte någon nupplåga. Det är bara dött. Ett tomt ingenting. Det är för mödosamt. Med ett fappande som inte vet någon måtta, hur ska man då ha tid för att kunna hålla sig representativ?

Ja, uppenbarligen klara alla andra av det. Alla andra får även ligga, i olika grad, men huvudsaken är att alla andra både fungerar som människor och utövare utav olika sex former. Man måste inte vara en fullständig slusk och ha större likheter med ett avträde än en human being. Så, snälla, tvätta er och låt oss fira jul på en mindre stinkande jord. Må fappen var med er!


/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar