Sidor

onsdag 22 september 2010

Valfappen




Nu när valet snart är färdigräknat kan Porrbutiken avslöja de olika partiernasympatisörernas val inom det erotiska området.

Socialdemokraterna: Tysk folkhemsporr för hela slanten. Ju hårigare mutta desto nöjdare kund.

Vänsterpartiet: Inte den blekaste hur smakriktningarna går här, men jag hade en gång en kund som i tron att det handlade om något annat hyrde hem "Rocco Ravishes Russia".

Folkpartiet: Här tycks urvalet alltid innehålla skolflickor, rottingar och blossande röda skinkor.

Centern: Ledsen Maud & co. men vi slutade att ta in "animal"-filmer för flera år sedan.

Moderaterna: Eftersom de produkter vi säljer är väldigt svåra att skriva upp på företaget är denna kundkrets alldeles för liten för att kunna dra någon slutsats.

"Nya" Moderaterna: Se Socialdemokraterna.

Miljöpartiet: Väldigt smidiga kunder. Kliver direkt fram till våra datorer och skriver in "outdoor" i sökfältet för genre.

Kristdemokraterna: Mycket förbryllande men här diggar man regissören Chris Ward och nya rullar från bolaget Hot Hand hyrs ut direkt.

Sverigedemokraterna: Dessvärre tycks denna grupp vara svår att behaga då utbudet av inhemskt producerad porr är ytterst sparsamt tilltaget. Men jag tror nog att de klarar sig utan oss, då deras slitna VHS-kassetterna med Leni Riefenstahls alster troligen håller för ett par omtittningar till.


/Lancelot

4 kommentarer:

  1. SD måste ju digga SPEV och scouts honor. :D

    SvaraRadera
  2. Björn Söder hyrde faktiskt hem Scouts Honor, men lämnade tillbaka den mycket missnöjd med förklaringen att de medverkande pojkarnas skjortar var alldeles för beiga.

    SvaraRadera
  3. Nämen hallå Catcher, den var väl inte så svår. Men okej jag förklarar.

    Herr Söder är partisekreterare i ett parti som fram till mitten av 1990-talet klädde upp sig i uniform på sina möten. Färgvalet på dessa uniformer var detsamma som valet hos följeslagarna till en galen österrikare för sisådär en 70-80 år sedan, tillika även färgen på den kroppsvätska som filmbolag som SGVideo, MFX och X-models har valt att lyfta fram i rampljuset.

    Dessvärre för den gode Björn blev han lite lurad i butiken då dess starka vita ljus gör alla våra filmers medverkande lite mer ariska än de kanske är.

    SvaraRadera