Sidor

fredag 28 maj 2010

Ja, vi elsker dette landet




Inte många morgnar man stämplar ut från ett lika händelserikt arbetspass. För inte många timmar efter att några civilare tagit ett par pilska pojkar med fingrarna i syltburken kliver det fram en komplett naken norrman till kassan. Han har precis lämnat Nonstopbion och i sin famn har han ett bylte med kläder. Dock säger han att byxorna saknas.
Nu är de flesta scenarior möjliga i porrbutiken, men att någon ska stjäla ett par byxor låter väl magstarkt så SunTzu lånar ut en ficklampa och skickar ner honom för att leta.
En halvtimme senare äntrar han återigen kassaområdet. Denna gång lite mer påklädd, men fortfarande utan plagg som skyler de nedre regionerna. Något som uppskattas av de gäster som precis valt att betala entré till butikens diton. 
Den upprymda stämningen blir inte svår att förstå när blicken helt plötsligt stirrar på en snase som t.o.m. gjort den gode Catcher grön av avund. För det kan jag försäkra er om att kollegan vars mandom fått hela TENGAs sortiment att rämna, hade stått sig slätt mot denna guleböj.
På min anmaning rider SunTzu till räddning, tänder upp kottsnaskargrottan och anländer, efter 10 minuters uppgivna kval för den byxlöse, med ett stycke denim. Skakad, generad, men troligen mycket lättad över att inte behöva gå genom Stockholm som Gud skapade honom, tackar han för hjälpen och lämnar butiken.

/Lancelot

1 kommentar: