Sidor

söndag 2 maj 2010

En välutbildad pundare.

Igår var det inne tre KTH-studenter och hyrde en p-rulle. De var med i någon roligt tävling på skolan och utanför väntade domarna. En film med asiatisk gayporr skulle de ha för att bli godkända. Det domarna inte visste om var att filmen var hyrd på deposition. Det vi inte visste om var allt som du just har läst. Det gick så här:

Vi hyrde ut en film till tre ynglingar. De lämnade en summa pengar i deposition. Ett par minuter senare kom en annan kille och lämnade tillbaka samma film. På frågorna om den var försenad eller om den var hyrd på deposition svarade killen nej.

Tjugo minuter senare kommer killen som lämnade filmen tillbaka tillsammans med en annan kompis. Killen börjar på bästa pissluder-manér skrika om sina pengar. Hela kassan lägger sig i och försöker förklara att vi inte tänker lämna ut några pengar till honom för att vi kommer ihåg hur personen som hyrde filmen såg ut. Han såg inte ut som idioten framför oss. Mongot fortsätter skrika och bete sig som ett jävla arsle ända till Shakira kommer förbi. Synen av en kvinna får honom att bli snäll som ett lamm och därefter förklarar han hela historien för oss.

Jag undrar verkligen hur han tänkte, varför inte berätta hur det låg till från början eller var han för upptagen med att tänka på hur mycket det svider varje kväll när hans pappa knullar honom till sömns?

/ Catcher

1 kommentar:

  1. Studentspex, den allra lägsta formen av underhållning. Kan jag få en prenumeration på Blandaren, tack!

    SvaraRadera