Sidor

måndag 29 mars 2010

ATM




Jobbar man i en butik som tillhandahåller produkter och privata zoner för sexuell retning och självbefläckelse, så ligger det väl i sakens natur att kunderna drar slutsatsen att det även är okej att nyttja, de dionysiska tankarnas kammare, för den i lag förbjudna transaktionen mellan en mans pengar och kvinnas kropp. Att glädjeflickorna dessutom har sin arbetsplats bara en Peter North kaskad ifrån vår, ligger väl troligen oss också i fatet.

Det brukar dock oftast inte var några svårigheter att mota dessa ytterst tillfälliga parförhållanden i grind, eftersom det antingen skiljer 10 meter mellan dem när de går runt i butiken, eller 10 års drogberoende. Sedan finns det slamkrypare. Sådana som håller hand och tittar runt i våra montrar innan det ska blåsas snopp för en tusing i kabin 32. Eller sådana skökor som helt sonika kommer fram till kassan och genom frågor, om hur det fungerar i Porrbutiken, vill förvilla oss i personalen om att deras egentliga uppsått är att mot betalning suga penis i kabin 32. Men även här går det oftast att skilja agnarna från vetet. För finns det en minsta osäkerhet, förrvirring eller bara ett litet för stort ointresse för våra analpluggar, hos den manliga delen av paret, kan man med största sannolikhet visa dem dörren, eftersom hans pengar ändå inte kommer att komma butiken till nytta.

De svåraste fallen är de där ett ömsesidigt och jämlikt förhållande faktiskt kunde vara en möjlighet, och där "paret" utan pardon skrider genom butiken mot den hägrande skjutdörrskabinen längst in i vårat kabinområde. Det är dessa fall, som inte finner sin lösning förrän efter fullbordad överföring av tjänst och betalning. Då torsken snabbt smiter ut ur butiken i ensamt och skamset majestät medan fnasket tvättar fittan eller borstar tänderna under kranen på vår kundtoalett. För låt mig säga som så, den gatuflickan kommer inte hit med en ny klient.

Och så till sist de som faller på målsnöret. De som alltid kommer fyra, eller Sven Nylander nabbarna, om ni så vill. För i lördagsnatt kommer ett välkomponerat par fram till kassan. En man, målmedveten, men inte otålig, och en kvinna, klädd som vilken Golden Hits gäst som helst, men kanske lite för loj, så här i efter hand, vilket troligen berodde på att hon inte förstod språket som talades. Han frågar om de kan gå ner på bion. Jag svarar nej, endast för män, men nämner vårat kabinområde som alternativ och förklarar kort hur det fungerar. Det låter bra säger han, men då behöver jag ta ut pengar. Visst inga problem svar jag, hur mycket vill du ta ut, en hundring eller kanske två? Går det bra med tvåtusen.

FAIL!!!!

Förlåt, men trodde han verkligen att jag inte skulle förstå vad han skulle med de två laxarna till.

/Lancelot

2 kommentarer:

  1. Två tusen! Fan vad dyrt.

    SvaraRadera
  2. Om det hade varit Leila K's torsk så hade det inte varit så suspekt.. 50 spänn hehe

    SvaraRadera