Sidor

lördag 14 november 2009

Mys med skrynklig man.


Det har tydligen hänt i butiken. Gubben i fråga var Geezer och snubben som hånglade upp han kan inte ha haft alla bestick i lådan.


Kyssar och smek gav iaf Geezer mersmak och sedan ett par dagar vandrar denna skitlångsamma, asgamla och überfula människa runt i vår butik i jakt på lite snopp att sätta löständerna i. Det tar honom runt 10 minuter att gå mellan hyllorna i butiken och den cruising-runda som tar en normal person 2 minuter lägger han glatt en timme på. Lusten är alltså starkare än kroppen (och vilken risig jävla kropp sen, till och med Quasimodo är snygg i hans sällskap). Gubbfan borde ha kolat vippen för länge sedan!


Härom dagen ville han ha hjälp med att köpa en cola. Han tog fram sin plånbok för att leta efter pengarna men höll den så att innehållet höll på att ramla ut. Schalppus var vänlig och talade om för honom att alla pengar höll på att försvinna. Geezer hör inte vad Schlappus säger och börjar istället vifta med plånboken så att alla pengar ramlar ut på golvet. Schlappus suckar och plockar upp dem och är sedan sjysst och köper colan åt honom. Så fort han ställer ner colan på disken blir han anklagade för stöld. Geezer tror att Schlappus har förskingrat hans pengar (som låg på golvet). Seniliteten slår till och han stapplar sedan ut i butiken igen, i jakt på mer pitt.


/ Catcher

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar